AMEL OH AMEL

“One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.”

Pulau Rakata (20-21 Maret 2008)

Speechless… Nggak kebayang deh, dulunya Gunung Krakatau Purba tuh gedenya segimana kalo ngeliat pulau yang (katanya) cuma sisa (dua kali) ledakannya aja segede gini… apalagi pas ngeliat ‘jejak-jejak’ letusan tahun 1883 dulu… bikin merinding! Satu barang yang wajib dibawa kalo nenda di sini cuma satu: obat nyamuk oles. Pas malem, NYAMUKNYA BANYAK BENEEEERR… Tapi worth it lah begitu ngeliat pemandangan sunrise-nya, dengan background pulau-pulau lain di sekitar… sooo beautiful!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 15, 2012 by .
%d bloggers like this: